Fundația Caleb este implicată în comunitatea de romi din Lăzăreni, avand activități ca program preșcolar, after-school, cat și educarea adulților. Activitățile noastre au impact în domeniul economic, social, educațional, spiritual și medical.

caleb_logo

Începând din 2014, în fiecare dumincă la BooKafé servim o masă gratuită pentru aproximativ 70 persoane cu o situație financiară dificilă. Ne dorim nu doar să hrănim acești oameni, ci să legăm prietenii cu ei, să povestim cu ei, să îi încurajăm și să îi ajutăm să iasă din impasul în care sunt.

O portie cu dragoste

Dacă vrei să te închini Domnului Isus împreună cu noi sau să te rogi, ești binevenit la întalnirile Casei de Rugăciune Oradea, în fiecare marți de la ora 18:00, în incinta Viață Nouă.

logo_casa_rugaciune_oradea

Clubul Copiilor Creativi este un loc unde copii se întâlnesc, socializează. Activitățile de învățare, muzicale, practice și ludice vin în completarea dezvoltării creativității copiilor. Tematica activităților este una biblică, copiii fiind familiarizați de mici cu discipline precum: citirea Bibliei, rugăciunea și ascultarea.

clubul_copiilor_logo