Fundația Caleb este implicată în comunitatea de romi din Lăzăreni, avand activități ca program preșcolar, after-school, cat și educarea adulților. Activitățile noastre au impact în domeniul economic, social, educațional, spiritual și medical.

caleb_logo

BooKafé este un ambient plăcut aproape de centrul orașului Oradea, un loc primitor și liniștit, gazdă a mai multor întâlniri legate de familie, copii și viața cu Dumnezeu în general.

bookafe

Începând din 2014, în fiecare sâmbătă la BooKafé servim o masă gratuită pentru aproximativ 70 persoane cu o situație financiară dificilă. Ne dorim nu doar să hrănim acești oameni, ci să legăm prietenii cu ei, să povestim cu ei, să îi încurajăm și să îi ajutăm să iasă din impasul în care sunt.

O portie cu dragoste

Dacă vrei să te închini Domnului Isus împreună cu noi sau să te rogi, ești binevenit la întalnirile Casei de rugăciune, în fiecare luni, miercuri și vineri de la 8:30 dimineața, iar marți de la ora 18:00, în incinta BooKafé.

logo_casa_rugaciune_oradea

Clubul Copiilor Creativi este un loc unde copii se întâlnesc, socializează. Activitățile de învățare, muzicale, practice și ludice vin în completarea dezvoltării creativității copiilor. Tematica activităților este una biblică, copiii fiind familiarizați de mici cu discipline precum: citirea Bibliei, rugăciunea și ascultarea.

clubul_copiilor_logo

Programul “Lumină după gratii” urmărește reabilitarea persoanelor închise în penitenciarele din Romania, prin trimiterea de oameni care să împărtășeasca Evanghelia lui Hristos, să ofere consiliere și sprijin.

lumina_dupa_gratii_logo