Fundația Caleb este implicată în comunitatea de romi din Lăzăreni, avand activități ca program preșcolar, after-school, cat și educarea adulților. Activitățile noastre au impact în domeniul economic, social, educațional, spiritual și medical.

caleb_logo

Pasiunea noastră e să ajutăm oamenii din diferite contexte, fie că vorbim de proiectele sociale, de întâlnirile propriu zise din cadrul bisericii Viață Nouă sau conferințe și seminarii pe diverse teme, atât la nivel local cât și național. În acest context s-a născut unul din proiectele noastre de suflet: O porție cu dragoste.

Dacă vrei să te închini Domnului Isus împreună cu noi sau să te rogi, ești binevenit la întalnirile Casei de Rugăciune Oradea, în fiecare marți de la ora 18:00, în incinta Viață Nouă.

logo_casa_rugaciune_oradea

Clubul Copiilor Creativi este un loc unde copii se întâlnesc, socializează. Activitățile de învățare, muzicale, practice și ludice vin în completarea dezvoltării creativității copiilor. Tematica activităților este una biblică, copiii fiind familiarizați de mici cu discipline precum: citirea Bibliei, rugăciunea și ascultarea.

clubul_copiilor_logo