Despre noi

Viziunea noastră este să creăm o comunitate relevantă în care oamenii pot să Îl întâlnească pe Cristos, să crească în cunoașterea Lui și să își asume personal extinderea Impărăției lui Dumnezeu.

Fă cunoștință cu echipa de lideri

Camelia și Cornel Caba

Camelia și Cornel Caba

Cornel este iubitor de oameni și cu o pasiune arzătoare pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu. Camelia e pasionată de Dumnezeu, om al rugăciunii, are o bucurie molipsitoare, e o soție și mamă excelentă.

Alina și Gheorghe Galea

Alina și Gheorghe Galea

Ghiță e loial, consecvent, plin de calități și îndeletniciri. Alina este pasionată în închinare, sinceră în căutări, empatică fără limite și plină de dragoste.

Anca și Gabriel Stranici

Anca și Gabriel Stranici

Gabi e sensibil la vocea Domnului, organizat, focusat pe detalii și știe să fie prieten. Anca e deschisă, tot timpul îmbrățișează, comunicativă și cu o inimă curată.

Lavinia și Flavius Sărăcuț

Lavinia și Flavius Sărăcuț

Flavius e prietenul tuturor, răbdător și consecvent, bunătatea și credincioșia lui sunt cunoscute. Lavi e creativă, pasionată de copii, extrem de dedicată și muncitoare în ceea ce iși asumă.

Nina și Alin Mercheș

Nina și Alin Mercheș

Alin e meticulos, pasionat de adevăr, generos și disponibil pentru orice lucrare bună. Nina are pasiune pentru cei pierduți, părăsiți și este o sursă de încurajare continuă pentru oricine.

Florina și Beniamin Duca

Florina și Beniamin Duca

Beni e credincios, consecvent, slujitor și plin de bunătate. Florina are o inimă plină de bucurie, e talentată în educația copiilor și e loială.

Gabriela și George Havasi

Gabriela și George Havasi

George e stabil, un om organizat, fară frica, corect și bun. Gabriela e loială, credincioasă, și cu dar profetic, visează mult.

Ioana si Codrut Humelnicu

Ioana si Codrut Humelnicu

Codrut e pasionat de a fi un preot cat mai bun pentru familia sa si cei din jur. Ioana iubește închinarea, e creativă, dedicată în muncă ei și pasionată de libertate.